WARME LEADS KOPEN

Warme leads kopen in het B2B-segment doe je bij de Leadmakelaar. De leads zijn gekwalificeerd door onze medewerkers. Na de kwalificatie worden de leads exclusief doorgestuurd naar jou.

Voordelen warme leads kopen

Wij doen de volledige investering in het bouwen en promoten van de online marketingportalen waarmee wij de warme leads genereren.
De partner waarmee we samenwerken betaalt een vast bedrag per gekwalificeerde lead. Ook leads ontvangen? Neem contact met ons op via de servicedesk: +32 469 17 33 41.

Nederland

Ons werkterrein is heel Nederland, waarbij we het linkbuilden uitbesteden  aan de specialisaten van  SCORE. De kwalificatie en verrijking van de leads wordt uitgevoerd door onze servicedesk medewerkers.
contact
Laatste update:

Hoe werkt het concept?

Wij hebben diverse branches gedefinieerd waarvoor wij marketingportalen hebben ontwikkeld. Zodra deze in de top 10 van Google verschijnen gaan we een partner zoeken die de leads kan opvolgen. Een potentiële klant geeft aan interesse te hebben in het product of de dienst van onze partner. Een servicedesk medewerker van de Leadmakelaar belt de potentiële klant om zeker te zijn dat het geen ‘grappenmaker’ is. Na de kwalificatie wordt de lead doorgestuurd naar de partner. Deze zorgt ervoor dat de potentiële klant ten laatste binnen 8 werkuren wordt gebeld, bij voorkeur sneller. Leidt de lead tot een opdracht, dan wordt het afgesproken leadbedrag gefactureerd.
Het kan zijn dat we voor jouw branche nog geen leads genereren. Je kunt altijd vragen of we interesse hebben om in jouw branche te investeren.

Warme leads kopen kosten

Vooraf wordt de leadprijs afgesproken, waarvoor je een factuur ontvangt voor een afgesproken aantal leadcredits. Zodra 75% van de credits zijn gebruikt ontvang je een volgende factuur. Je ontvangt pas leads, nadat de factuur is voldaan.
Scroll naar boven